Jinsan Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 Zdravím majitele ovladačů Move, chci se zeptat jaký hry Move hry hrajete a jaké jsou podle vás dobré si pořídit? Díky díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Únor 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 9, 2013 ja bych ti doporucil Sports champion Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leepee Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Já mám Virtua Tennis 4 a upřímně není to na dlouho ale je to spestření. Pak mám pro přítelkyni fanynku (sice už odrostlou) ale fanynku Harryho Pottera takže Wonderbook a to baví aji mě. Nesmíš to brát jako hru ale spíš jako interaktnivní pohádku ale podle mého to využívá move hezky. Plánuju další hry na move ale nejvíc mě teď zajímá využít MOVE popř dva na nějakou střílečku chtěl bych využít periferie jako PEACEMAKER což jak jistě víte je nástavec na move v podobě Gunu. Chtěl bych si něco zapařit ve dvou takhle takže kdyby měl někdo tip budu jen rád. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samson1980 Odesláno Květen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Květen 30, 2013 Tak já taky hraju Sports Champion 2, je to dobré naodreagování, při Boxu se i lehce započítíš :-). Wonderbook máme taky, pro děti super, ale vyblbnou se i dospěláci, je to spíše pohádka. Potom jsem zkoušel demo Sorcery a je to luxus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.