budulinek Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Potřebuju poradit jak nastavit aby mi budík zazvonil.Nastavil sem si včera čas,ale dneska ráno to nezvonilo.Musí se program nechat běžet nebo ho mužu normálně ukončit jako hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shit Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 program muzes normalne vypnout jen vita nesmi byt vypnuta uplne, mel si tam spravne nastavene i dny? zkus budit treba nastavit na momentalni cas +1 minuta a vyzkousej to :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Únor 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 program muzes normalne vypnout jen vita nesmi byt vypnuta uplne, mel si tam spravne nastavene i dny? zkus budit treba nastavit na momentalni cas +1 minuta a vyzkousej to :) Mel sem to nastaveny na desatou rano a kdyz sem cekal jestli se to zapne tak se nic nestalo.Vita byla pouze uspaná.Kdyz sem pak zkusil nastavit cas na zvoneni za 2 minuty tak to normálně šlo,ale program byl zapnutej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 PetraGTC Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Program se nesmí vypnout, osobně jsem nastavila budík, nechala screen na těch hodinách a vitu uspala. a zvonilo v pořádku :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 budulinek Odesláno Únor 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Tak to je docela na prd když se to nesmí vypnout.Vzhledem kk tomu že tam de nastavit zvonění i na každej den v tejdnu tak kdo bude pokaždý myslet na to že to musí zapnout i když to má nastavený. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
budulinek
Potřebuju poradit jak nastavit aby mi budík zazvonil.Nastavil sem si včera čas,ale dneska ráno to nezvonilo.Musí se program nechat běžet nebo ho mužu normálně ukončit jako hru?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.