Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

xbox 360 slim pomoc s rgh

zmijak4

Recommended Posts

zdravim vsechny jsem tady novy a v patek jsem teprve daval konzoli na RGH drive to neslo nebot nebylo je to nejnovejsi verze xboxu 360 a jake jsou me otazky?? potreboval bych nejake navody na kde stahovat hry treba aj v cestine potom jake stahovat ktere jsou primo na RGH a nebo jsou stahovat vsechny a pak nejak udelat aby mi hraly to jsou momentalne me otazky ktere bych potreboval zodpovedet predem moc diky vsem za nejake odpovedi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ja hry proste googlim, vetsinou mi to najde z kickasstorents, piratebay, apod.... her v cestine je celkem malo, hry specialne pro rgh neexistuji, pri stahovani her se jen zamer, jestli platforma je xbox... na to, jak zprovoznit hry jsou v sekci Navody na JTAG/RGH plno navodu (napr. http://console-forum.net/tema/132639-navod-na-god-games-on-demand-hry-z-iso-souboru)... zkratka stahnes hru, vyextrahujes (vetsinou byva zabalena v raru), dostanes iso, prevedes napr. pres ISO2GOD, dostanes slozku (viz. navod), zkopirujes na flashku, z flashky zkopirujes do xboxu a to do content\0000000000000000\

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu