zmijak4 Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 zdravim vsechny jsem tady novy a v patek jsem teprve daval konzoli na RGH drive to neslo nebot nebylo je to nejnovejsi verze xboxu 360 a jake jsou me otazky?? potreboval bych nejake navody na kde stahovat hry treba aj v cestine potom jake stahovat ktere jsou primo na RGH a nebo jsou stahovat vsechny a pak nejak udelat aby mi hraly to jsou momentalne me otazky ktere bych potreboval zodpovedet predem moc diky vsem za nejake odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 ja hry proste googlim, vetsinou mi to najde z kickasstorents, piratebay, apod.... her v cestine je celkem malo, hry specialne pro rgh neexistuji, pri stahovani her se jen zamer, jestli platforma je xbox... na to, jak zprovoznit hry jsou v sekci Navody na JTAG/RGH plno navodu (napr. http://console-forum.net/tema/132639-navod-na-god-games-on-demand-hry-z-iso-souboru)... zkratka stahnes hru, vyextrahujes (vetsinou byva zabalena v raru), dostanes iso, prevedes napr. pres ISO2GOD, dostanes slozku (viz. navod), zkopirujes na flashku, z flashky zkopirujes do xboxu a to do content\0000000000000000\ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmijak4 Odesláno Únor 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 a co zanmena kdyz stahuju hry a je pd tim napsane treba XGD3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
heylool Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 tusim, ze to je nejaka ochrana, ale to zajima lidi co maji flash, to neres... jak rikam, muzes stahovat jakekoliv hry pro xbox, ochrany te nezajimaji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zmijak4 Odesláno Únor 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 nemas icq nebo neco pres co bych si mohl stebou psat hned jestli by jsi byl ochcotny mi poradit jeste na par otazek?, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.