Certas Odesláno Únor 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2013 Mám problém. Ve hře mi nejezdí žádná auta ani žádné kamiony. Hra je originál koupená. Všem ostatním to jde jenom mě ne. Už jsem jí 4x reinstaloval. Odstranil všechny složky atd. Nevíte co s tím ? :cry: Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Certas Odesláno Duben 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 Tak jsem si stáhnul patch na novou verzi a už tam auta jsou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 příště se obrať na technickou podporu hry kdyžtak, kord v případě český firmy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
johnny008 Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 Jde u toho multiplayer hra? Nejlépe přes internet. U jedničky mi to moc nešlo, tak by bylo dobrý kdyby to tady fungovalo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bizzi83 Odesláno Duben 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 10, 2013 nejde a u žádnýho dílu to nešlo, ani u série 18 WoS Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Certas Odesláno Duben 28, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 28, 2013 ok dik nenapadlo me jim napsat kord jak sam rikas kdyz je to ceska firma :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.