FeeL Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 Zdravim, Nemohl by mi nekdo prosim odpovedet na par otazek ? Moc diky snad to pomuze i jinym zacatecnikum jako jsem ja :oops: Jak mám hrát prez Wifi , a potrebuju mit na to nastavenej internet ? Jak udělat windows xp na fw 1.5 ? Jak ovládat a pracovat s devhookem ? A dá se neak lehce vytunit na vzhledu PSP ? a jeste k tomu hrani prez wifi potrebuju na to mit v blizkosti pripojeni na net ? thx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 hledej...a ty xpcka by me zajimali...ale nemyslim tu webovou verzi...ale chci skusit jak je na jednom nahodu ty 95ky windousy naisntalovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dutch Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 1. jestli myslis wifi mezi dvema PSP tak net mit nemusis nastaveny 2. nijak,existuje jen webova stranka co to velmi pripomina..nikdy jsem to nepouzival..takze o tomhle moc nevim 3. zkousej, treba pochopis princip DH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeeL Odesláno Září 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 Jj a na co je tech dewhooku tolik verzi ani nevim jakou stahnout :) A ohledne Windowsu v nejblisi dobe ma vijit na PSP Windows Vista VIDEO TU: http://www.youtube.com/watch?v=TESbOfrhwys Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 to je ta verzia v browseri...nie naozajstny windows vista :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Guest PAINkillerCZE Odesláno Září 16, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 tak to je jasny .)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeeL Odesláno Září 16, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2006 Hele chci skusit MPH firmwareloader nebo neak tak ale prej to nacte neaky FW ale bojim se ze mi to premaze FW 1.5 nemohl by mi nekdo rict jak to je ? :shock: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FeeL Odesláno Září 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 Prosim nema nekdo s tim MPH Firmware launcher neaky skusenosti ja si na to stahnul FW 2.70 ale bojim se ze mi to premaze fw 1.5 a pak uz to nepude downgradovat :( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
FeeL
Zdravim,
Nemohl by mi nekdo prosim odpovedet na par otazek ? Moc diky snad to pomuze i jinym zacatecnikum jako jsem ja :oops:
Jak mám hrát prez Wifi , a potrebuju mit na to nastavenej internet ?
Jak udělat windows xp na fw 1.5 ?
Jak ovládat a pracovat s devhookem ?
A dá se neak lehce vytunit na vzhledu PSP ?
a jeste k tomu hrani prez wifi potrebuju na to mit v blizkosti pripojeni na net ?
thx
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts