pernaaa Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 Japonské RPGčko Ni No Kuni: Wrath of the White Witch od studia Level 5 a herního vydavatele Namco Bandai se dnešním dnem (1.února) dostává na pulty obchodů. Můžete očekávat pohádkové dobrodružství v nádherné kreslené HD grafice, které vás zavede do světa Ninokuni v roli třináctiletého chlapce Olivera, který se vydává na cestu do paralelního světa aby se stal mágem a navrátil svou matku zpět do říše živých. Hra Ni No Kuni: Wrath of the White Witch doposud získává samá skvělá hodnocení, mnozí ji označují za jednu z nejlepších JRPG her této generace, kterou byste si neměli nechat ujít. zdroj: konzolista.cz Hraje to někdo? Nějaké postřehy? Docela mě to láká. . . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 Plánoval jsem koupit hned při vydání ale demo mně zklamalo, takže zatím nevím kdy se ke mně dostane. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.