Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Přehrání 3D Blue-Ray DVD na PS3 nefunguje

m.l.lacka

Otázka

Zdravíčko, omlouvám se zda podobné téma tu již je, ale bohužel jsem nenašla nic co by mi pomohlo :( . Mám LG 42LM620S 3D SMART TV a PS3 mám připojený zlatým HDMI kabelem. Televize plně podporuje HD. Ale bohužel když do PS3 vložím 3D Blue-Ray DVD a chci spustit film ve 3D tak mi to napíše : ''3D experiencce requires 3D enabled tv a player''. Nevíte někdo co s tím? Děkuji za všechny odpovědi. :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

10 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

máš HDMI verzi 1.4? to že je zlatej je pěkné ale je možné že máš verzi 1.3

zdroj http://www.digilidi.cz/neni-hdmi-jako-hdmi

HDMI-HDMI (verze 1.3)

Revize HDMI rozhraní 1.3 přináší hlavně rozšíření pásma pixel clock na 225MHz. Specifikace této verze přitom dovoluje pásmo rozšířit až na 450MHz, v praxi se toho ale zatím nevyužívá. Širší “hrdlo“ datového toku se využívá jak pro vyšší obnovovací frekvenci, tak pro větší hloubku barev. HDMI ve verzi 1.3 umí kódovat RGB signál v 30, 36 a 48bitové hloubce (režim nazývaný Deep Color). Používá k tomu nový barevný formát xvYCC. Díky němu se Deep Color režimy stále “vlezou“ do Single link přenosu až do rozlišení 1080p při 60Hz.

Inovace doznal i přenos zvukové informace. Nyní lze přenášet také zvuk ve formátech Dolby TrueHD a DTS-HD. Samozřejmě na zpětné kompatibilitě se všemi dosavadními formáty zvuku v HDMI rozhraní (Dolby Digital, DTS) se nic nemění.

HDMI-HDMI (verze 1.4)

HDMI 1.4 přináší především podporu 3D videa a Ethernetu, neboli síťového protokolu pro přenos dat. Rychlost dat může dosáhnout až 100 Mbps. Pokud byste tedy připojili televizi s HDMI 1.4 k Internetu, můžete přes další HDMI 1.4 kabel toto internetové připojení dále distribuovat (třeba do blu-ray přehrávače (teoreticky)). Specifikace standardu 1.4 dále definují rozdělení datového toku na dva stereo kanály při rozlišení až 1080p (1920x1080) pro použití v domácích 3D systémech (pro každé oko jiný obraz). Pro non-3D video lze přenést rozlišení až 4096x2160 při 24 Hz.

Tato specifikace také přidává kanál pro zpětnou komunikaci. Ten má na starosti oboustranný datový přenos zvuku. Umožňuje například televizoru posílat audio stream do A/V receiveru přes HDMI kabel, čímž redukuje počet potřebných kabelů. Jeden kabel tak dokáže přenést zvuk jak do přístroje, tak z přístroje ven.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu