Full-Speed Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Dobrý deň chcel by som sa opítať že kúpil som si PS2 a mam TV Samsung Smart a všetko som zapojil a nejde mi obraz any zvuk! neviem čo stým mam robiť zapojoval som to cez scart .Proste sa mi nebojavý Hlavné menu proste nič mi nejde ! Piše mi tam že žiadny signal ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Únor 13, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 No v prve rade zkontroluj jestli to mas dobre zapojene . Jinak konzoli mas novou nebo bazarovou ? Muze byt taky vadny AV kabel a nebo taky celkove nefunkcni konzole . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Full-Speed Odesláno Únor 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 No to je tak že to mam požičane od bratranca no a jemu to fungovalo proste konzola je v dobrom stave nebude to niečo s TV neviem ako si vybrat zdorj AV ? na TV vždy ked na to klipnem no tak napiše že zdorj nieje pripojen zkontrolujte pripojenie ale on je zapojen už som to vyťahoval a vždy nič a zapojoval nič proste dam tam hru a počujem že PS2 pracuje ale neukazuje mi obraz ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.