vencaflegy Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Ahoj, něž jsem si GTA IV koupil na PS3 tak mě trápilo v mém compu. Dnes jsem se začal obávat, jestli to neni jen kvůli integrované grafické kartě: AMD Athlon II X2 B22 Processor 4,00 GB RAM ATI Radeon HD 4200 Primární pevný disk celkem 459GB 32bitový operační systém Windows Vista SP2 GTA IV jsem hrál na nízké detaily s nejnižším rozlišením a i přesto se mi lehce lagovalo (asi 20fps). Zajímá mě tedy, jestli když koupím novou grafickou kartu tak jestli bude všechno v pohodě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Assassin Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Špatný výkon kvůli: - ♥♥♥♥♥ní optimalizaci pro PC - slabému procesoru - slabé grafické kartě - nejhoršímu OS na světě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Záleží čo znamená všetko vpohode. Na malé detaily ti to pôjde celkom solídne, ale na vyššie už nie, kedže GTA je dosť náročné na CPU. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vencaflegy Odesláno Únor 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Aha. Díky bože za PS3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
YaKuZa1468623731 Odesláno Únor 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 13, 2013 Prej diky boze za ps3 tam to vypada jak na super low :D rozmazane jak ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.