Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Internet pro dva sousedici domy.

Rohlais

Otázka

Zdravim, máme dva baráky vedle sebe.. v jednom z nich je zavedenej internet a ja bych ho potřeboval nějak dostat do druhyho baráku. V tom bez internetu v jednom místě mám dosah WiFi 60% cca., dal by se tam umístit bezdratovej pristupovej bod abych tím rozšířil WiFi signál po tom baráku bez netu? Vim ze je toho na trhu mraky, samy switche, routery atd. tak Vás žádám o pomoc, už se v tom moc neorientuju ;) díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

wifi repeater to zvládne krásně.. v místě kde je nej signál ho umístíš... a bude "opakovat" signál dál.. máš li víc pater a silný zdi nebude na škodu vybrat nějakej s odmontovatelnou anténou, a přikoupit nějakou větší aby ti to pokrylo celej dům číslo 2

Odkaz ke komentáři

• 0

Díky, tak jsem koukal jakej koupit a našel jsem doma ještě tenhle http://access-pointy.heureka.cz/ovislink-airlive-wl-5460ap/#utm_medium=cpc&utm_source=google&utm_campaign=Dynamicke-reklamy&utm_term=_inurl:.heureka.cz/&gclid=CMDw8by8urUCFQxZ3godjkYAPw , ale s nastavením si nevim rady.. dělám vše co mám(doufám, že správně) propojim repeater s ntb, kde jsem připojenej na wifi, pak si otevřu to připojení který jde do síťovky v ntb a tam nastavim ip adresu podle návodu k repeateru, pak do prohlížeče zadám ip adresu která je v návodu, abych mohl přesto nastavit ten repeater, no v tom nastane problém, že mi to v prohlížeči nic nenajde.. tak nevim jak dál. Zkejsnul jsem u toho asi 2,5 hodiny a nic jsem nevyřešil, tak proto se zas obracím sem. Mám win7 a ten router/repeater už je celkem starej, nevim jestli třeba to nehraje roli..

Už jsem se do toho dostal, tak snad už to nastavim.. kdyby něco napíšu. Dík zatim.

Upraveno uživatelem Rohlais
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu