KOSScz Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 zdravím. nefunguhe mi vstup pro klavesnici v pc. koupil jsem si redukci na usb funguje ale když hraju hry a ppotřebuji stisknout vic klaves najednou tak to jde ale jak pustim jednu přestne fungovat i druhá. nevíte co s tím? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Únor 17, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Kup si usb klavesnici , tohle je vlastnost klavesnic s portem PS/2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 KOSScz Odesláno Únor 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 ok dík za radu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KOSScz
zdravím. nefunguhe mi vstup pro klavesnici v pc. koupil jsem si redukci na usb funguje ale když hraju hry a ppotřebuji stisknout vic klaves najednou tak to jde ale jak pustim jednu přestne fungovat i druhá. nevíte co s tím?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.