Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problem s ovladačem

Jakcz

Otázka

Mám nefunkčni ovladaš Sixaxis ktery mi ještě do nedavnaa šel ale bratr s jeho kamošem něco udělali s PS3 že se jim to seklo nebo už nešel ten ovladač nevim ja kt obylo no tak to nějak blbe vypli nebo co a po zapnuti ovladač nešel no ale zajimave je že občas ovladač jde normalně ale po několika hodinach hrani zas přestane jit, no jinak na PS3 je normalně ukazany a taky sam ovladaš sviti tak jak ma ale prostě nic nejde aj po propojeni s USB a i to resetnuti nejde nevim jestli to třeba nebude špatnou baterkou že bych koupil novou a vyměnil takže kdo už se s podobnym připadem setkal a nebo má aspoň tušeni o co jde tak dejte vědět.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

už jsem to rozebiral a nic tam poničene neni ale asi to znova rozeberu a uvidim no a taky si myslim pač bratr je děsnej kreten když hraje fifu to se vždy bojim že ten ovladač rozbije a na obou ovladačich zničil levou gumu na analogu nwm proč u toho potřebuje na ten analog tak tlačit

Odkaz ke komentáři

• 0

bratrovy bych dal přes hubu a PS zamknul do skříně když od něj odejdu... jedina volba!!!

Mno a jinak to nemusíš poznat... mohla se poškodit nějaká el. součástka nafouklej kondík, nebo něco. Neměl sem ovladač kuchlej nevím jak to vypadá jesi je tam patice tak ta může být K.O... prostě hodně věcí co normální člověk bez potřebného vybavení nezjistí...

Upraveno uživatelem kokos
Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu