Kociq Odesláno Únor 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 17, 2013 Zdravím, je tu někdo kdo by si měl chuť zahrát třeba v partě několika Čechů večer pár map? Zatím jsem já s kamarádem. Kdyby jste měl někdo chuť se k nám přidat tak napište do komentáře gamertag a přidejte si mě. Přece jen čim víc lidí, tím víc zábavy 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 mrkvicka66, můžem to zkusit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Morfeus Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 GT- Ph1CZ Taky se přidám ;) ,klidně i Co-op hodily by se mi tam ty achievementy. :thumbup: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MCkaTo Odesláno Duben 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2013 MCkaTo taky bych klidne dal a taky bych potreboval co-op achievementy:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bambus700 Odesláno Duben 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2013 InvisiblleWhite :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.