GameEs Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 Čau, nemáte někdo prosím pozvánku na hdclub.sk? Moc by se mi hodila :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
David32 Odesláno Únor 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 18, 2013 mě to píše pozvánky jsou momentálně deaktivované Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Guest KaminekCz Odesláno Prosinec 29, 2014 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 29, 2014 Čau, nemáte někdo prosím pozvánku na hdclub.sk? Moc by se mi hodila :D Ahoj, pozvánky na fóru už dávno zrušily ale jestli máš zájem tak se za tebe můžu přimluvit. Platí že ten kdo někoho doporučí tak za něj nese zodpovědnost takže doufám že mi neuděláš prušvih. Napiš mě na email: kaminekcz@gmail.com jestli máš ještě zájem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Leden 1, 2015 Nahlásit Share Odesláno Leden 1, 2015 :lol: topic je z roku 2013, tudíž už platit zřejmě nebude. Příště koukat na datum vložení příspěvků, díky :) Lock :). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts