jartoo Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 zdar parani, mam jednoduchej dotaz. Mam v menu hry cca 80 her, vsechny co jsem tam mel kdy nahrane. I po jejich smazani mam porad v nabidce hry, ktere tam uz nechci. Jak to udelat, docela me to stve. Nehlede na to, ze proste uz nemam po dlouhe dobre prehled co tam vlastne mam...xko s rgh samo, verze bych se musel podivat, kdyby to bylo zasadni v problemu..diky za odpoved Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 smazal jsi to pres kompl nebo v xboxu? Ja to musel mazav v xboxu abych to tam nemel Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Únor 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 V xku.. Samotný hry není problém smazat, ale už jen tu knihovnu pročistit.. Toto doporučuje se smazat komplet a naskenovat znovu, to by se zdálo jako nejlepší nejrychlejší reseni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 A v nastavení nestačí dát scan manul paths ( nebo nevím přesně jak to tam je ) ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Únor 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 To nestačí, on sice naskenuje ale necha tam starý.. Už mi poslal toro jak na to, jdu zkusit, hned písní sem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukbe Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Tak to jo, tak to sem pak hoď, me se vlastne podobná vec stala když jsem presouval v xku hru jinam do složky tak jsme jí tam pak mel dvakrát, a tak jsem ve FSD tu jednu smáznul v tom výberu her.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jartoo Odesláno Únor 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 J to taky tak jde po jjedné, ale já fakt nevím už co tam mam, musel bych ty složky pročítat.. Seznam snad 86 her.. Dal jsem v cz menu - obecne - obnovit nastavení - vymazat data a sken znova A vida je jich tam 42,takže pulka jich byla tam jen pozustatek, to je dost.. Díky toro.. Přesně to jsem chtěl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.