dannyjack97 Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 čaute, napadlo mi keby si spravíme nejaký turnaj napríklad v Killzone 2, NHL12, Gran Turismo 5, Assassins creed Brotherhood ... a nenadavajte mi že tie hry su staré ale zatial nic novsie nemam :sorry:.... Rodičia mi kupili plejko a rad by som si zahral s niekym :coolgun: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
figycom Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Pokud nás bude více tak mužem se dohodnout Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dannyjack97 Odesláno Únor 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 super :) len nech nás je viac a bolo by to aj záživnejšie podla mňa ako hrať proti nejakím ludom napriklad z madarska :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.