tomkor Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 Ahoj, pred par dny se mi z niceho nic zacla trhat game library. Chvili listuje plynule, ale po par vterinach se dost zpomali, pri prepnuti layout je to asi na 3s ok. Nevi nekdo cim to? Nejsem si vedom zadne velke zmeny z me strany, odkdy by to mohlo zacit. Diky za kazdou radu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Únor 20, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 20, 2013 To se děje i mně. Pokud chvíli listuju, tak se začne zadrhávat. Pomáhá na to nakouknu na zadní stranu hry (pokud používáš to flow nastavení) a pak už zase chvíli jede bez problémů Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Mám presne ten istý problém mam najnovsi FSD neviete niekto co s tym ? ..je to dost otravné :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 (upraveno) Skuste vymazat data aby si je to znovu stahlo. Mozna se to zlepsi. General settings - Reset settings Upraveno Březen 31, 2013 uživatelem Anubis1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
killko Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Hej myslím že pomohlo :) Ďík (este mala otazka torchu offtopic : Nedajú sa tam neako automaticky stiahnuť všetky obaly na hry? (pretože po tom resete sa mi samozrejme pomazali a automaticky sa nestiahli musel som ich pojednom refreshovat :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvejka Odesláno Duben 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 6, 2013 Jen bych chtel podotknout ze FSD3 neni uplne hotove rikam tomu takova betaverze. Mel jsem ji v xku asi mesic a narazil jsem na dost veci ktere blbnou jak pripojovani k ftp tak k library,skenovani,xlink atd. proto doporucuju FSD2 tam jsem zatim nemel zadnej problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.