Leepee Odesláno Únor 21, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 Koukáte někdo na Playstation meeting 2013? Dualshok 4 je venku PS4 taky... Wow... to se mi to pěkně podělalo když jsem si až teď o vánocích naježil PS3 zatím jsem hotov mám hodně her co dohánět ale měl bych trochu obavu o vydávání dalších her na PS3 musím kouknout co je oznámeno na letos pro PS3.. BTW konference není špatná koukám na ní na PS3.. Hlavní pro mě zatím je že není venku datum vydání ale nedivil bych se kdyby to Sony odbouchlo na E3.. + většina her zatím neukázala gameplay povětšinou co jsem viděl to byly cinematics videjka ale i tak WOW... Právě teď začíná prezentace UBISOFT :-) byla by to pecka kdyby nakonci ukázali datum prodeje :-D (podotázka.... jak to vidíte s cenou.. já počítám něco kolem 15k ale viděl jsem na jednom webu předobjedávku na PS4 a přepokládáná cena tam je uvedea 8999,-Kč je to český web ale wůůbec to neberu vážně) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leepee Odesláno Únor 21, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 21, 2013 eyyyy první výhra pro nás 3jkaře.... Diablo 3 aji na PS3 aji na PS4... 4 hráči v coop módu.... wow... sem rád jak cip... diablo 2 lod mi vzalo 4roky života na PC dneska si na svem PC 3jku nemuzu dovolit takže hurray!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.