CZErt47 Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Pořád vám ještě nefunguje PS Store? Myslel jsem, že údržba měla už dávno skončit, ale už mi to píše dva týdny service is undergoing maintenance. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 lol, store funguje porad bezproblemu, tam asi bude problem nekde u tebe... mas stahnutou aktualizaci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZErt47 Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Také si myslím :cry:, aktualizaci mám poslední, včera se mi dokonce stahovala aktualizace pro PS store, ale nic se nezměnilo. Online hraní mi jde normálně, jeden kamarád mi na playstation také psal, že to nejde. Nejde se mi přihlásit na store dokonce ani přes stránky http://cz.playstation.com/store/. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
th0ca Odesláno Únor 22, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 tak ta web stranka nefunguje ani me kazdopadne kdyz na cz.playstation dam nahore prihlasit, tak me to normalne prihlasi, pokud tebe ne, tak zkus napsat primo na podporu zda nebudou vedet reseni (muzes mit spatne heslo, nebo buhvico)... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZErt47 Odesláno Únor 22, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 22, 2013 Přihlásit se mi jde přes playstation i přes tu webovku, jenom mi nejde store. Na nějakou podporu jsem psal, ale nevím jak to dopadne (podpora@playstation.cz). Nic jiného jsem najít nemohl, myslel jsem, že tak velká společnost bude mít nějaké tel. číslo i pro ČR nebo alespoň chat podporu v aj jako Steam nebo Origin, tak uvidíme. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CZErt47 Odesláno Únor 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 Tak jsem se se nakonec dobral řešení na oficiálním PSN foru, důvodem bylo špatné datum/rok nastavené na mojí ps3. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.