prdelvolekarel Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 udelal jste nekdo tuhle hru na platinu popripade ji prave delate?me docela odrazujou ty trofeje kde se musi po meste hledat ty boxy.kvuli tomuhle hledani jsem treba nedolal ani mafii 2 na platinu(tam se hledali ty plakaty a zatykace). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DREGAN605 Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 (upraveno) Jasně, hra je jednoduchá. Všechny věci najdeš později na mapě (select a poté čtvereček), bílá ikonka znamená co už jsi sebral a šedá co ještě ne. Když splníš mise s ženskejma Tiffany, No Pick.... dají ti schopnost vidět nesebrané předměty na tvé minimapce. Upraveno Únor 23, 2013 uživatelem DREGAN605 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Jo mam ji jde to v pohode udelat zvladl jsem to za 35hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 prdelvolekarel Odesláno Únor 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 to: DREGAN605 aha tak to jsem nevedel...to teda velice dekuji za potesujici odpoved :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
prdelvolekarel
udelal jste nekdo tuhle hru na platinu popripade ji prave delate?me docela odrazujou ty trofeje kde se musi po meste hledat ty boxy.kvuli tomuhle hledani jsem treba nedolal ani mafii 2 na platinu(tam se hledali ty plakaty a zatykace).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.