Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

RGH a připojení k WIFI

Vladimír Barančík

Recommended Posts

Zdravím, mam takový problém. Mám nově udělané RGH a nevím jak se připojit k wifi. Jde to nějak ve FD3 ??? chtěl jsem to zkusit přepnutím do klasického menu a tam se normálně připojit přes nastavení wifi, ale bojím se aby jsem něco nepokazil. Díky za každou radu či odpověd.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

zakaž si v rodičovském nastavení možnost připojení k xbox live a neboj se to zkoušet ;-) xbox ti v testu připojení ukáže, zda-li jsi v pohodě připojený ;-)

Myslíš, v předchozím originálním menu xboxu?

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Tak TOHLE uz taky resim tyden a mam strach se pripojit na net >>> mam RGHv2 (podle bootovacich casu - pres 2min) + Flash mechaniky.

Ten co mi to delal uz po prodeji nekomunikuje.

Takze jedina cesta je to zakazat v rodicovskem nastaveni? To ale prichazim i o nektera nastaveni Dashe, treba zmenu jazyku atd.

Nemate nekdo screen co tam staci zakazat a co zas povolit?

Dekuji pekne za rady.

btw k cemu slouzi Xexmenu, podle prodavajiciho ho tam pry mam, ale nevim jak se do nej dostat :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu