Vladimír Barančík Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 Zdravím, mam takový problém. Mám nově udělané RGH a nevím jak se připojit k wifi. Jde to nějak ve FD3 ??? chtěl jsem to zkusit přepnutím do klasického menu a tam se normálně připojit přes nastavení wifi, ale bojím se aby jsem něco nepokazil. Díky za každou radu či odpověd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
magnum Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 (upraveno) kdyz mas dobre nastaven konfiguracni soubor, tak by to melo byt v pohode. Ale radsi se jeste zeptej povolanejsich. Upraveno Únor 23, 2013 uživatelem magnum Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Únor 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 A jak se jinak tedy vy připojujete k netu ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adioflip Odesláno Únor 23, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 zakaž si v rodičovském nastavení možnost připojení k xbox live a neboj se to zkoušet ;-) xbox ti v testu připojení ukáže, zda-li jsi v pohodě připojený ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vladimír Barančík Odesláno Únor 23, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 23, 2013 zakaž si v rodičovském nastavení možnost připojení k xbox live a neboj se to zkoušet ;-) xbox ti v testu připojení ukáže, zda-li jsi v pohodě připojený ;-) Myslíš, v předchozím originálním menu xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MufExOu Odesláno Březen 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 25, 2013 Tak TOHLE uz taky resim tyden a mam strach se pripojit na net >>> mam RGHv2 (podle bootovacich casu - pres 2min) + Flash mechaniky. Ten co mi to delal uz po prodeji nekomunikuje. Takze jedina cesta je to zakazat v rodicovskem nastaveni? To ale prichazim i o nektera nastaveni Dashe, treba zmenu jazyku atd. Nemate nekdo screen co tam staci zakazat a co zas povolit? Dekuji pekne za rady. btw k cemu slouzi Xexmenu, podle prodavajiciho ho tam pry mam, ale nevim jak se do nej dostat :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.