sovik Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 Zdravím, Mám staženou verzi hry "Tomb Raider-XBOX360-P2P-NTSC" .... Hlavně pokud nemáš konzoli z Ameriky (aby rozjela NTSC), tak je Ti ta verze stejně k ničemu.... Má někdo stejnej Glitch v místě kde dostanete Rope Ascender? Nepustí mě to dál, ta krabice zůstane viset a nic se nestane :( Ta krabice nad vodou? Na ní vyskoč ;) Citovat
Scrub41 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 Hlavně pokud nemáš konzoli z Ameriky (aby rozjela NTSC), tak je Ti ta verze stejně k ničemu.... Podle abgx je to NTSC aji PAL... a na moji otázku, jestli stačí počkat až bude tahle verze v databazi, nebo mužu rovnou stahovat novou.. odpověď nemáš ? :? Citovat
efjay Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 Ne nad vodou, ale ta krabice na jeřábu co se má přitáhnout a shodit aby prorazila tu loď.. tady to má taky někdo.. Citovat
sovik Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 Podle abgx je to NTSC aji PAL... a na moji otázku, jestli stačí počkat až bude tahle verze v databazi, nebo mužu rovnou stahovat novou.. odpověď nemáš ? :? Máš stejnou verzi jako já. Ale já hraju na RGH, takže neřešim nic. Ale vzhledem k tomu, že mně to funguje, tak by mělo i Tobě ;) Ne nad vodou, ale ta krabice na jeřábu co se má přitáhnout a shodit aby prorazila tu loď.. tady to má taky někdo.. Někdo tu psal, že to dohrál, tak se třeba ozve. Já se tam zatím nedostal, spletl jsem si to s jiným místem v ději ;) Citovat
Scrub41 Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 Máš stejnou verzi jako já. Ale já hraju na RGH, takže neřešim nic. Ale vzhledem k tomu, že mně to funguje, tak by mělo i Tobě ;) No jasny, akorát ty jsi to nemusel vypalovat.. snad to co nejdřív přidají do databáze.. novou verzi se mi moc stahovat nechce.. nemám zrovna nejlepší net Citovat
Nanaki Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 snad to co nejdřív přidají do databáze.. Minimálně do doby, než vyjde oficiálně to nebude. Hra má vyjít 5.3.2013. Citovat
efjay Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 Někdo tu psal, že to dohrál, tak se třeba ozve. Já se tam zatím nedostal, spletl jsem si to s jiným místem v ději ;) No právě to se stává jenom někomu, hodně lidí to dohrálo bez problémů, nechce se mi začínat od znova :/ Citovat
sovik Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 No a když hru vypneš a zapneš znova? Zkoušel jsi? Pak jedině asi počkat na TU Citovat
efjay Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 Jasné, zkoušel, tam jsou prostě seklé dvě v sobě jaksi.. Jednou se mi povedlo tu jednu odstřelit pryč, ale s tou co zůstala se nedalo nic dělat.. Citovat
sovik Odesláno Únor 28, 2013 Nahlásit Odesláno Únor 28, 2013 Jasné, zkoušel, tam jsou prostě seklé dvě v sobě jaksi.. Jednou se mi povedlo tu jednu odstřelit pryč, ale s tou co zůstala se nedalo nic dělat.. Tak počkat na TU ;) Nic jiného Ti asi nezbyde Citovat
Scrub41 Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2013 Minimálně do doby, než vyjde oficiálně to nebude. Hra má vyjít 5.3.2013. A kdo vubec přidává hry do abgx databáze ? uploadeři hry (torrentu) nebo nějací správci serveru abgx.net ? Vubec nevim jestli je nějaká šance že do databáze přidají zrovna i tu moji verzi, když už tam sou 3 jiný verze hry Tomb Raider 2013.. Citovat
Nanaki Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 1, 2013 Menší detail. Mluvíš o Abgx.net, což je pouze databáze releasů. A občas se tam objeví i nuked verze, tedy verze nějakým způsobem poškozená. Objeví se tam v době, kdy je daný release vydán. Naproti tomu Abgx360.net je databáze (a program samozřejmě), která slouží pro kontrolu správnosti image určené k vypalování. Jenže ta správnost se pochopitelně dá zkontrolovat až po oficiálním vydání hry. V současné době na Abgx360 nový Tomb Raider není. Jak přsně funguje přidávání do DB se zeptej jich, obě DB mají svoje IRC kanály. Určitě ti tam někdo odpoví. Citovat
Scrub41 Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2013 Menší detail. Mluvíš o Abgx.net, což je pouze databáze releasů. A občas se tam objeví i nuked verze, tedy verze nějakým způsobem poškozená. Objeví se tam v době, kdy je daný release vydán.Naproti tomu Abgx360.net je databáze (a program samozřejmě), která slouží pro kontrolu správnosti image určené k vypalování. Jenže ta správnost se pochopitelně dá zkontrolovat až po oficiálním vydání hry. V současné době na Abgx360 nový Tomb Raider není. Jak přsně funguje přidávání do DB se zeptej jich, obě DB mají svoje IRC kanály. Určitě ti tam někdo odpoví. Aha.. takže dokud hra není oficiálně vydaná, tak i když ji stáhnu dřív před vydáním.. abgx ji neprojede správně, nevytvoří správně dvd soubor a proto ji nejde vypalit ? Citovat
Tomas007 Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 2, 2013 Aha.. takže dokud hra není oficiálně vydaná, tak i když ji stáhnu dřív před vydáním.. abgx ji neprojede správně, nevytvoří správně dvd soubor a proto ji nejde vypalit ? Nevím to jistě, to kompletní skenování v abgx je jen když to chceš hrát na LIVE. Jinak hra půjde vypálit a fungovat i před datem vydání, dvd soubor je jednoduchý textový soubor vytvořený pro správné vypálení který si můžeš vytvořit sám a nebo v abgx Citovat
Martinek8383 Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 dobrý den, prosím o radu jak vypálit tomb raidera, iso prostě nikde není..ten rar už mám rozbalený to jsou ty složky plus update...díky za radu. Citovat
Martinek8383 Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 Dobrý den prosím o radu jak vypálit tomb raidera..ve složce prostě iso není, to se už nějak změnil postup vypalování her? už sem dlouho nepálil... rar mám rozbalený a iso není, pouze 2 složky jako když mám dvd s filmem+update. Co dělám špatně? díky za radu. Citovat
dany_ Odesláno Březen 4, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 Dobrý den prosím o radu jak vypálit tomb raidera..ve složce prostě iso není, to se už nějak změnil postup vypalování her? už sem dlouho nepálil... rar mám rozbalený a iso není, pouze 2 složky jako když mám dvd s filmem+update. Co dělám špatně? díky za radu.[ATTACH=CONFIG]20228[/ATTACH] A co jsi stahoval kdyz to neni iso? Ja sem to stahl a normalne sem mel iso hry a vypaluje se to pres img burn.. Odesláno z mého Nexus 7 pomocí Tapatalk 2 Citovat
Fenix1468622475 Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 Zdarek , podle jakého klíče se v Tomb rideroj odemykají nové zbraně , vím že se nalézá nějaké nové díly v těch bendnách. Ale nevím podle jakého klíče se tam ty díli objevují zda li je to náhodně generované ... Hledám dva kusy luku ale nemohu je najít :D Citovat
sovik Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 Já většinu dílů našel v zastřelenejch protivnících nebo velkejch bednách, který musíš vypáčit a v těch ostatních bedýnkách jsem našel možná tak dvě součástky ;) Citovat
Tomas007 Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 Dobrý den prosím o radu jak vypálit tomb raidera..ve složce prostě iso není, to se už nějak změnil postup vypalování her? už sem dlouho nepálil... rar mám rozbalený a iso není, pouze 2 složky jako když mám dvd s filmem+update. Co dělám špatně? díky za radu.[ATTACH=CONFIG]20228[/ATTACH] Když chceš vypálit hru na xbox, tak se ISO nerozbaluje ! ISO tam máš, je to soubor o velikosti 7 654 976 kB. 1. Projet v abgx 1.0.6 2. Pomocí DVD souboru vypálit v ImgBurn 3. Hotovo Citovat
Umberto Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 5, 2013 Tak jsem si včera z XZONE donesl TR i s plechovou krabičkou a musím říct že je to super, byl jsem trochu skeptickej, ale hra mě od první chvíle vtáhla do děje, žádnej pozvolnej začátek ale hned je čloěk v průšvihu a musí makat... Citovat
stevox Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 Úspora času:Mám LT2.0 a hru som nepatchol.Bola len prebehnutá cez ABGX a jednoducho šlape.Z toho som vydedukoval,že XGD2 pri LT2.0 patchovať netreba(Rovnaký postup použitý aj pri Sniper elite V2+dlc-ide bez problémov). Citovat
jartoo Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 Cus všem mam rozeranou hru na rgh konzoli, hrají z USB sice že mám odehráno jen asi 11-12 procent. Ještě žádný Gecko . Je ta hra tak lakoma na ne, nebo tam nejsou? :) muže mít vliv to ze z flesky to hraje.. Nejsem zadnej lovec odměn ale je to bida v tě hře :) Citovat
sovik Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 Normálně tam jsou (normálně s totálkou 1000G), ale odemykaj se spíš dýl, protože jsou to achievy typu "zabil jsi 50 lidí headshotem", "zastřelil jsi 200 lidí lukem" a tak, takže vydrž ;) a to, že to hraješ z flashky, žádnej vliv nemá Citovat
jartoo Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 V pohodě, díky už jsem myslel ze nějaka diskriminace :) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.