toxino007 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 dobrý den když si stáhnu hru z psn na ps vita a budu někde kde není internet tak si myslím že si nezahraju protože se musím přihláasit na můj účet na psn aby to vidělo že ta hra je má na mim učtě tak mi napište jak to je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Není třeba být online, pokud si hru stáhneš na svou Vitu tak ji můžeš kdykoliv hrát bez nutnosti připojení. Konzole to sama pozná jestli chceš hrát tvoji staženou hru, kdyby jsi měl na kartě staženou hru třeba z jiné Vity která není vázaná na tvůj účet tak se pak nespustí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aaischa Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 kdyz si stahnes hru ... ono si to nejak zasynchronizuje kdy konci ps+ nebo je to uloozeny ve vite tam kde je ulozeno ze je aktivovana na ps+... heh kolega byl rychlejsi :) .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toxino007
dobrý den když si stáhnu hru z psn na ps vita a budu někde kde není internet tak si myslím že si nezahraju protože se musím přihláasit na můj účet na psn aby to vidělo že ta hra je má na mim učtě tak mi napište jak to je.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.