toxino007 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 můžu provést downgrade firmware ? myslím si že asi ne no chci totiž si dát takovej hack že bych mohl hrát iso psp hry mám ps3 a mám stejný problém mám větší firmware no mám smolíka pacholíka :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Jde to, dokonce na upraveným firmwaru můžeš hrát hry na PS3 a Xbox 360. :lol::lol::lol::lol::lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toxino007 Odesláno Únor 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 no ale musím mýt ten downgrade a nevím jak na to tak prosím dej sem nějakej link. a na ps3 mám dojem že nejde downgrade vyděl jsem jenom že se namonutuje nějakej hardware do čipu atd no prostě nezvladatelnou věc tak prosím sem dej link na ps vita i ps 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dweightee888 Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 www.toxino007.homo.com Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toxino007 Odesláno Únor 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 si zabil chlapáku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 toxino007 Odesláno Únor 24, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 ne ale fakt fakt to nejde ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
toxino007
můžu provést downgrade firmware ? myslím si že asi ne no chci totiž si dát takovej hack že bych mohl hrát iso psp hry mám ps3 a mám stejný problém mám větší firmware no mám smolíka pacholíka :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.