ClayMore Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Ahoj, koukal jsem, že staré PS3 se dají koupit opravdu za pakatel ale píší tam, že se asi po hodině vypíná a dá se to jednoduše opravit. Měl bych do toho jít ? http://aukro.cz/ps3-80gb-i3056164901.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 StefiCZ Odesláno Únor 24, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 24, 2013 Tak, že se vypíná je hodně širokej pojem, může to být klidně předzvěst hodně blízkýho YLODU, kterej postupně ničí všechny fatky a konečná oprava tě bude stát asi ještě jednou tolik :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 je plně funknčí má jen jednu vadu po hodině se vypína Něco, co se po hodině vypíná a nemá mi tedy nejpřijde jako plně funkční. A že se dá jednoduše opravit? Proč to tedy neudělá on? Pak by mohl prodat konzoli za vyšší cenu. Osobně bych tohle raději neriskoval a kupoval jinde, nejraději v obchodě se zárukou. Jo a je docela hnusně polepená, i když je jasné, že to je pouze osobní preference. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 seth123 Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Uživatel aukra s 0 hodnocením a ty vůbec přemýšlíš nad koupí takové věci? Podle obrázku už asi byl někdy vlezený v PS3, je to FAT, oprava, jestli se jedna o ylod, v domácích podmínkách je blbost, nikdy to neopravíš jen to zalátaš možná na týden možná na měsíc a ještě máš při opravě šanci, že odvaříš procák horkovzduškou. PS. prodám auto v perfektním stavu jen po 10 km přestane jed. Nejsme bohatí abychom kupovali levné věci :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Únor 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Myslel jsem si to... Tak za 1500... leda tak na ND :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ClayMore
Ahoj, koukal jsem, že staré PS3 se dají koupit opravdu za pakatel ale píší tam, že se asi po hodině vypíná a dá se to jednoduše opravit. Měl bych do toho jít ? http://aukro.cz/ps3-80gb-i3056164901.html
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.