mir4a Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Zdravím... Chtěl bych si pořídit PS3 slim 12 GB...Která se dá koupit například v electroworldu do 5000 A jsem začátečník s konzolemi, do teď jsem valil jen PC. tak bych potřeboval pár rad: -Stačí 12 gb? -Když vložím hru do PS3 tak se musí nainstalovat jak na PC nebo hned hraju? -A je PS3 na tom skvěle po grafické stránce? -Platí se za mulťák? -Vyplatí se to kupovat? Předem mooc díky všem za odpovědi. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 -Stačí 12 gb? Nestačí. Na instalaci her, stahování dem a DLC je to zoufale málo -Když vložím hru do PS3 tak se musí nainstalovat jak na PC nebo hned hraju? Záleží na hře, ale většina nějakou instalaci požaduje. -A je PS3 na tom skvěle po grafické stránce? Oproti slušnému PC? Blbě, je to konzole stará šest let. -Platí se za mulťák? Když hop máš rád, pak zcela určitě ano. -Vyplatí se to kupovat? Záleží na tom, jaké máš rád hry. Pokud ty, co jsou na PC, nech si PC. Pokud si chceš zahrát exkluzivní hry, a že jich není málo, pak ano, vyplatí se. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ClayMore Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Myslím, že otázka ohledně plateb za MP byla myšlena jinak. Na PS3 se na rozdíl od X360 za multiplayer platit nemusí ale samozřejmě potřebuješ originální hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Únor 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Jo díky... a dá se koupit verze 12 GB a pak k ní připojit třeba flashku nebo externí HDD? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Nanaki Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Myslím, že otázka ohledně plateb za MP byla myšlena jinak. To bude tím, že jsem otázku četl jako"vyplatí se mulťák". To když člověk dělá víc věcí najednou... mir4a: flashka určitě, exterák jsem nezkoušel. Ale dost pochybuji, že se pak bude dát použít k instalaci her. Každopádně můžeš do PS3 vložit svůj 2.5'' HDD. Otázka je, zda se už pak nevyplatí koupit rovnou verzi s větším HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Únor 25, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 Jo chápu... No a tak co bys mě doporučil. PS3 12 GB + flashka(dá se na nu instalovat hry?) PS Vita Xbox 360 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 25, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 25, 2013 na flashku se urcite instalovat nedaji ta 12GB verze je uplne k nicemu protoze tak nebo tak si k tomu budes muset dokoupit HDD za nejakych 1500 to si radsi kup treba slimko 160GB za nejakych 5.5K nebo rovnou super slim 500GB za 6.2K Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Únor 26, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 Jo díky... a já nikde nenašel slimko za 5,5. Jen to super slim no aji se hrou za 7,5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 26, 2013 tady je super slim 500gb http://www.herni-svet.cz/sony-playstation-3-500gb-darek-ps3 jak se tak divu tak ta 160gb uz se ani neprodava tak to ber asi tu 500gb verzi, slim 320gb nejak podrazilo a to se uz moc nevyplati Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mir4a Odesláno Únor 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 A ta superslim z toho HERNI... Myslíte že je to zaručený obchod? Nerad bych si koupil něco co nefunguje nebo aby mě nepřišla jen krabice bez konzole... Toho se dost bojím. Už jednou jsem si koupil mobil a došel mi nefunkční. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Manoust Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 osobni zkusenost nemam ale podle recenzi bych se nebal tam nakoupit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Misa Kulicka Odesláno Únor 27, 2013 Nahlásit Share Odesláno Únor 27, 2013 V tomto e-shopu jsem už asi dvakrát kupoval hry a žádný problém. Jinak z mého pohledu je pro nákup ps3 celkem vhodná doba-na konci cyklu se dá sehnat za dobrou cenu, mouchy už jsou dávno vychytané, existuje velká knihovna her a spousta se jich dá koupit v bazaru/z druhé ruky za rozumné peníze. Ale pokud ti hodně záleží na super grafice, chceš mít doma poslední technické novinky a máš momentálně na čem hrát tak si počkej těch cca 10-12 měsíců na PS4. Je to otázka preferencí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mir4a
Zdravím... Chtěl bych si pořídit PS3 slim 12 GB...Která se dá koupit například v electroworldu do 5000
A jsem začátečník s konzolemi, do teď jsem valil jen PC.
tak bych potřeboval pár rad:
-Stačí 12 gb?
-Když vložím hru do PS3 tak se musí nainstalovat jak na PC nebo hned hraju?
-A je PS3 na tom skvěle po grafické stránce?
-Platí se za mulťák?
-Vyplatí se to kupovat?
Předem mooc díky všem za odpovědi. :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.