RioCZ Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Dobrý den prosím Vás zajímalo by mě jakou mám mechaniku v Xboxu 360 4gb . MFR Date : 2011 - 11 - 02 Nezlobte se pokud už to tady na foru je. Nějak se mi to nedaří najít. Děkuju moc za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cesmir Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 čawte chalani nevedel bi niekto poradit prosimvas .. mam xbox360 s fleshom lt2 a nejdemi mechanika mi nenacitava nacitava hru a potom vihodi open ray ..nevedelibi ste mi poradit co sim asi je ? pls radu :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wojtech.nettle Odesláno Březen 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 5, 2013 Dobrý den prosím Vás zajímalo by mě jakou mám mechaniku v Xboxu 360 4gb .MFR Date : 2011 - 11 - 02 Nezlobte se pokud už to tady na foru je. Nějak se mi to nedaří najít. Děkuju moc za info. Měla by tam být: LiteOn 16D5S. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.