sutroza Odesláno Březen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 1, 2013 Ahoj všichni. Koupil jsem použitou hru FC3 i s použitým pass kodem.Nicméně Co-op v FC3 jsem už několikrát úspěšně spustil,ikdyž byl pass kod použitý někým jiným.Vždycky jsem ignoroval okna,která mi vyskakovala pro zadaní kodu. Avšak tomu je už konec a já neví proč,už mě to nechce do koopu vpustit.Jednalo se o nějaké zkušební spuštění?Pass kod je jen na stažitelný obsah,nebo je nutný pro online hraní?Pokud ano,proč mi to nějakou dobu jelo..? Moc díky.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dragon810 Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Bez passu mužeš hrát jenom do 15 levelu potom musíš koupit ten pass. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sutroza Odesláno Březen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Moc díky..,to souhlasí.Budu muset pass někde sehnat,nebo body. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.