mir4a Odesláno Březen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Zdar... Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte někdo orientační cenu kolik bude stát PS4. A jestli hry, které vyjdou na PS4 se budou dát hrát na PS3? Za 17 dní si budu kupovat PS3 tak mě zajímá jak dlouho mi ještě vydrží a jestli je to dobrá volba na hry ta PS3. díky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Březen 2, 2013 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 2, 2013 Tema uz tu na tohle je , pripadne dotazy smeruj tam http://console-forum.net/tema/154722-playstation-4-vsechny-info-sem Vzhledem k tomu ze konzole jako takova nebyla zatim ukazana jak vypada ani kdy se bude prodavat , natoz cena , ti mohou ostatni jen spekulovat . Zpetna kompatibilita nebude . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
mir4a
Zdar... Chtěl jsem se zeptat jestli nevíte někdo orientační cenu kolik bude stát PS4. A jestli hry, které vyjdou na PS4 se budou dát hrát na PS3?
Za 17 dní si budu kupovat PS3 tak mě zajímá jak dlouho mi ještě vydrží a jestli je to dobrá volba na hry ta PS3.
díky :)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
1 odpověď na tuto otázku
Recommended Posts