Jarda66 Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 Mám problém s hrou Crysis 2 CZ - Crysis2_CZ_X36-DraGon. Zatím jí mám na RGH bez problému odehranou už celkem daleko, ale v části kde jsem nejdříve vylezl u majáku z vody a pak dále ve vojenské základně vezmu nahoře toho týpka pod krkem a prohodím ho oknem tak poté hra spadla s hláškou - fatal crash intercepted - a save už nešel nahrát. Zkoušel jsem hru odehrát znovu od toho majáku, zkoušel jsem jí vyextrahovat jak Xbox Image Browserem tak ISO2GOD, mám tam nejnovější title update ale stále stejné, teď už mi to hlášku - fatal crash intercepted - hlásí i než vlezu do té kanceláře a než ho prohodím oknem. Dál se to hrát nedá. Nějaké návrhy? Díky moc. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Romix Odesláno Březen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 Mozna bych zkusil stahnout uplne jinou verzi hry... Hry, ktere vyjdou oficialne s cestinou si kupuju...:) To by to vyresilo urcite :) Ona ta Crysis 2 je uz za hubicku, tak to zvaz :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Březen 3, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 3, 2013 Problém vyřešen... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomi28 Odesláno Červenec 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2013 Jak jsi to vyřešil?? mně to ted začal dělat fifa :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červenec 15, 2013 Mě se to občas taky stane a spadne celá hra do FSD, třeba u Rage v jednom závodě se mi stalo asi 6x, po sedmé jsem závod dojel a vše makalo dál. Ale jinak mi to nějak nevadí, stane se to cca jednou za měsíc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.