pisek3 Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Zdar lidi , potreboval bych pomoct s nastavenim VNCcka , vubec mi to nejde rozchodit , mam pripojeni k netu na sitovku a net sdilim na Wifi od asusu ktera funguje jako softwarovy accespoint - viz obrazek - ta prvni je sitovka k internetu a to druhe je wifi po ktere mam net do PSP . internet mi jede normalne ale VNC mi hlasi chybu -1/111 , zkousel sem i rucne nastavit IPcko ale nic :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moneytoo Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Na jakým systému ti to běží? XP? Nejprve se zkus připojit VNC viewerem na samotný localhost (127.0.0.1), klidně i ze samého počítače. Pak povypínej/překontroluj firewally (checkni, jestli vnc server naslouchá na správném portu). Ideální by bylo, kdy jsi to mohl vyzkoušet ještě z druhého počítače na síti nebo venku z internetu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.