Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Ahoj... chtěl bych se zeptat jestli jde u filmu, který má 3D, vypnout to 3D... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Mas to Side by Side? Na TV vies vybrat v tom 3D rezime obraz 2D, cize zobrazi sa ti jeden z tych dvoch obrazov. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 Sehnal jsem si ten film na notebook a když to na něm zapnu, tak mám dva obrazy vedle sebe (snad je to to na co se ptáš) EDIT: používám na to BSplayer a v něm jsem nenašel žádnou možnost přepnutí obrazu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 trezzor Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 takze to chces pozerat na notebooku? To potom neviem. 3D TV vie vynat jeden obraz a tak pozeras 2D. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 tak jestli to umí televize, tak snad i nějaký lepší přehrávač to bude umět "předělat" na 2D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 4, 2013 tak vyřešeno... KMPlayer umí převést 3D do 2D jako ty televize... díky trezzore LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pit-Bull
Ahoj... chtěl bych se zeptat jestli jde u filmu, který má 3D, vypnout to 3D...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.