Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 Ahoj... chtěl bych se zeptat jestli jde u filmu, který má 3D, vypnout to 3D... Citovat
0 trezzor Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 Mas to Side by Side? Na TV vies vybrat v tom 3D rezime obraz 2D, cize zobrazi sa ti jeden z tych dvoch obrazov. Citovat
0 Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 Sehnal jsem si ten film na notebook a když to na něm zapnu, tak mám dva obrazy vedle sebe (snad je to to na co se ptáš) EDIT: používám na to BSplayer a v něm jsem nenašel žádnou možnost přepnutí obrazu Citovat
0 trezzor Odesláno Březen 4, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 takze to chces pozerat na notebooku? To potom neviem. 3D TV vie vynat jeden obraz a tak pozeras 2D. Citovat
0 Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 tak jestli to umí televize, tak snad i nějaký lepší přehrávač to bude umět "předělat" na 2D Citovat
0 Pit-Bull Odesláno Březen 4, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 4, 2013 tak vyřešeno... KMPlayer umí převést 3D do 2D jako ty televize... díky trezzore LOCK Citovat
Otázka
Pit-Bull
Ahoj... chtěl bych se zeptat jestli jde u filmu, který má 3D, vypnout to 3D...
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.