ferri1468625304 Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Ahoj mam takovej problém. Do teď jsem hry dával přes flashku na interní xboxovej hdd, ale teď jsem chtěl dát do xboxu Dishonored a xbox flashku vůbec nenašel a když jsem jí dal zpět do notebooky tak chtěla naformátovat, tak jsem jí naformátoval, vytáhnul z notebooky znovu zasunul abych zkontroloval jestli tam všechno je (vše bylo ok), dal jsem jí do xboxu a zase to samí xbox jí nenačet a v notebooku chtěla naformátovat. Po třetí mi jí xbox taky nenašel, ale po vložení do noťasu se mi objevili asi 2 nebo 3 složky a nějaký soubory, všechny přejmenovaný a v názvu měli nějaký klikyháky. Tak jsem to všechno smazal a na zkoušku na flashku hodil jednu písničku, to už mi tu flashku xbox načet, tak jsem na ní po čtvrtý hodil hru (tentokrát tekkena) a zase mi jí nenačet s tim že chtěla v notebooku naformátovat. Takže se ptam jestli nevíte co s tim je. Děkuji za každou pomoc 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Ahoj,mě se stalo to stejné.Navíc pokaždé v pc se mi na flashce objevila takova divna dvojšipka.. Občas ji xbox načetl,občas ne.... Byla to flashka nějakyho polskyho vyrobce a byla zajímavá cenou a doživotní zarukou tak jsem ji koupil.... Bohužel to byla otrava a tak jsem si vratil,koupil Kingston a nemam jedinej problem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Březen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 takže to je flashkou jo ok díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 takže to je flashkou jo ok díky moc Neber to jako jednoznačnou odpověď na tvůj problém.Může to být cokoli jiného,ale vypadá to tak. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Březen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 já si, ale myslel že to je flashkou když jsem ty soubory hodil na flasku bez složek tak se mi v xboxu ukázaly ale přesunout šel jenom jeden kterej měl 51 mb, ty co měli nad 100 mb se začaly přetahovat ale hned to napsalo operation failed Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 Hmmm,tak si myslim,že to je fakt flashka v haji... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ferri1468625304 Odesláno Březen 6, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 jo tak je to nejspíš flashkou zkoušel jsem teď pro jistotu na ní hodit hru a čas kterej se to mělo přetahovat byl 4 hodiny (normálně jí to před tim trvalo cca 30 minut) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 6, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 6, 2013 :D Tak vyřešeno.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.