Chaozz Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 (upraveno) Zdarec, vi nekdo jak dat do xka covery her aniz bych se musel pripojovat k netu? Predpokladam, ze se ty obaly stahnou zde, ale kam je umistit? Upraveno Březen 7, 2013 uživatelem Chaozz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 Přes FTP se připoj na xbox a v pc si otevří prohlížeč a napiš tam ip xboxujmeno a heslo výpis podle nastavení v xboxu a pak to tam už můžeš ručně dat přes vyber hry a covery Tak to dělám já a jde mi to Pochopil si otázku? On se ptá jak tam ty obaly dostat třeba přes flešku, do jaké složky je umístit, chápeš? Samotného mě to také zajímá... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dallasek Odesláno Březen 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 7, 2013 Přes FTP se připoj na xbox a v pc si otevří prohlížeč a napiš tam ip xboxujmeno a heslo výpis podle nastavení v xboxu a pak to tam už můžeš ručně dat přes vyber hry a covery Tak to dělám já a jde mi to jen by mě zajímalo jak zjisím User ID a password????? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MiGrain Odesláno Březen 8, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 8, 2013 Smazáno Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.