metrix.m Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Čau potřeboval bych poradit jak mám dát aby se ke mě přidali další členové (aby jsem měl gang - tzn. aby naskočili ke mě do auta a my šli na akci) bylo to v jedné misi ale nevím jak se to dělalo bo jsem pomačkal co se dalo a bylo to ale vůbec nevím jak bo mi to moc nešlo dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 Musis na nekoho z tvyho gangu zamirit ® a zmacknout sipku nahoru a nebo dolu ted nevim, jedno je pro rucni mireni a druhe pro pridavani gangsteru Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
metrix.m Odesláno Listopad 12, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 ... a tedy muj gang je ten s šipkou v mých budovách že? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas. Odesláno Listopad 12, 2007 Nahlásit Share Odesláno Listopad 12, 2007 ne gangsteri chodi venku pred budovami Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.