Batista123654 Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 Ahoj. Hraju na serveru Evropa Východ 1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ENT3R-CZ Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) založil jsem region ***CZECH ONLY*** na serveru Evropa - Západ 2. Kdo má zájem se přidat, tak si mě přidejte na Originu (nick ENT3R) Zbývající počet volných míst: 13 Upraveno Březen 10, 2013 uživatelem ENT3R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 9, 2013 hraju taky: Origin nick: SSuk současně: Evropa Východ 1 - region - OnlyActivePlayers 4 pozice volné Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Agarwel Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Hmm. Mám pocit, že Evropa Východ 1 je poslední dny jedním z nejvytíženějších serverů (v seznamu se nedá ani vybrat, protože je zašedlý). Takže se nepřidám. :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sensei Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Tak jsem čekal na crack, až jsem si to musel koupit.. :D A nelituju - za víkend odehraných 19 hodin ENT3R - nemůžu tě najít v originu Já jsem vendorrr Připojilo mě to na server Oceánie 2 - lidé s půldenním časovým posunem, takže když hraju přes den, jsem tam sám Kdybyste mě nějak pozvali na originu, tak můžeme večer dát nějakou hromadnou session ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.