Batista123654 Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 Ahoj. Hraju na serveru Evropa Východ 1 Citovat
ENT3R-CZ Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 (upraveno) založil jsem region ***CZECH ONLY*** na serveru Evropa - Západ 2. Kdo má zájem se přidat, tak si mě přidejte na Originu (nick ENT3R) Zbývající počet volných míst: 13 Upraveno Březen 10, 2013 uživatelem ENT3R Citovat
SSuk Odesláno Březen 9, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 9, 2013 hraju taky: Origin nick: SSuk současně: Evropa Východ 1 - region - OnlyActivePlayers 4 pozice volné Citovat
Agarwel Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 11, 2013 Hmm. Mám pocit, že Evropa Východ 1 je poslední dny jedním z nejvytíženějších serverů (v seznamu se nedá ani vybrat, protože je zašedlý). Takže se nepřidám. :-/ Citovat
sensei Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 18, 2013 Tak jsem čekal na crack, až jsem si to musel koupit.. :D A nelituju - za víkend odehraných 19 hodin ENT3R - nemůžu tě najít v originu Já jsem vendorrr Připojilo mě to na server Oceánie 2 - lidé s půldenním časovým posunem, takže když hraju přes den, jsem tam sám Kdybyste mě nějak pozvali na originu, tak můžeme večer dát nějakou hromadnou session ;) Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.