Brumajz Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Ahoj mám tokovy menši dotaz dneska sem přeinstaloval windows nahodil sem ho a když jd třeb ana fb bo něco napiše mi neplatky certifikat bo byl vypršen co stim mám dělat..děkuju moc za každou radu..nwm co stim už :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 navratil Odesláno Březen 10, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 máš nastavený dnešní datum a rok správně mě to dělal špatný rok Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brumajz Odesláno Březen 10, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 10, 2013 Ok vše funguje super děkuju ti moc..! ja už myslel že to vyhodim :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Brumajz
Ahoj mám tokovy menši dotaz dneska sem přeinstaloval windows nahodil sem ho a když jd třeb ana fb bo něco napiše mi neplatky certifikat bo byl vypršen co stim mám dělat..děkuju moc za každou radu..nwm co stim už :(
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.