shit Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 jaky pouzivate programky na prevod videa do PSP fprmatu? ja mam PSP movie creator...funguje ale rek bych ze musi byt neco lepsiho :)) piste piste :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 ja mam taky psp movie creator a jsem vcelku spokojenej akorad nekdy vynechavaj titulky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shit Odesláno Září 17, 2006 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 me u nej stve to mali rozliseni...ze to nejni na celej displej :-/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Osmen Odesláno Září 17, 2006 Nahlásit Share Odesláno Září 17, 2006 hm no nevim me to docela vyhovuje... alespon to neni tokyvy protahly... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downloader Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 upnete sem nekdo ten creator co? :D se mi to nece hledat ale rekl bych ze sem to na fotu nekde uz videl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 imtoo PSP a Imtoo DVD to PSP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 upnete sem nekdo ten creator co? :D se mi to nece hledat ale rekl bych ze sem to na fotu nekde uz videlpodívej se do topicu pro začátečníky,je tam i s crackem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nys Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 upnete sem nekdo ten creator co? :D se mi to nece hledat ale rekl bych ze sem to na fotu nekde uz videl tady to je http://www.pqdvd.com/download/psp_movie_creator.exe .. tady na foru bych ti doporučoval hledat ... protože tě jinak každý bude posílat do pič*... :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 upnete sem nekdo ten creator co? :D se mi to nece hledat ale rekl bych ze sem to na fotu nekde uz videl tady to je http://www.pqdvd.com/download/psp_movie_creator.exe .. tady na foru bych ti doporučoval hledat ... protože tě jinak každý bude posílat do pič*... :lol: a stáhni si k tomu ten crack v tom topicu! jinak tě to nenechá převádět delší videa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
H4nc Odesláno Leden 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 6, 2007 imtoo PSP a Imtoo DVD to PSPto neznám je to v poho.....když tak hod link..dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SSuk Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Total video Convector. Taky ujde a je shareware. navic nabizi i vic formatu jak 3gp atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lama-t Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 Ja mam pspvideo9 a nemuzu si ho vynachvalit je rychlej a kvalitni navic je to freeware. DOPORUČUJI Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
will Odesláno Leden 8, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2007 imtoo PSP a Imtoo DVD to PSPto neznám je to v poho.....když tak hod link..dík http://psp.games4you.cz/viewtopic.php?t=3636&highlight=imtoo tady je link.....je stále funkční....je tam asi deset různých programů včetně klíčů.....sqělá věc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
downloader Odesláno Leden 9, 2007 Nahlásit Share Odesláno Leden 9, 2007 jj mega Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.