brbla Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 zdarec, bude nekdo (idealne z brna) porizovat novyho monster huntera? a pripadne bude ochotnej jednou za cas se sejit a zahrat coop? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Březen 20, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 20, 2013 vazne? nikdo? :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemmie Odesláno Březen 26, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 26, 2013 Ja to mam ale sem z Liberce :p Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neogen Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Stojí monster hunter za to aby si člověk koupil 3DS? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Stojí monster hunter za to aby si člověk koupil 3DS? Vcera sem si koupil 3DS XL + monster huntera ultimate, do ty doby sem hral MHFU na psp a muzu rict ze za me nejvetsi pecka na handledy co se da sehnat, takze urcite vyplati. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neogen Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Tak jsem neodolal a v tom bílém pekle jsem pro to jel 100 KM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Březen 31, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2013 Tak jsem neodolal a v tom bílém pekle jsem pro to jel 100 KM :D Tak to jsi srdcař :D. Ale reknu ti kdyz sem to nintendo rozbalil a spustil, tak jako druhy Vanoce fakt cool console a to 3dcko tam docela mazacky :). Hral si nakej monster hunter predtim ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neogen Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Jen chvilku ještě na PSP.Koupil jsem si na vitu 2 ale s 3 se to nedá srovnat.To 3D je taky super.Jediné co tomu schází je možnost hrát po netu.Není tu někdo ze zlínského kraje? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Jen chvilku ještě na PSP.Koupil jsem si na vitu 2 ale s 3 se to nedá srovnat.To 3D je taky super.Jediné co tomu schází je možnost hrát po netu.Není tu někdo ze zlínského kraje? :D Je to skoda no, ze tam porad nejsou schopny zprovoznit to hrani pres net primo pres to nintendo :). Tak uz mam prvni velky monstrum dole - Great Jaggi :). Docela zacinam mit oblibenou tu switch axe, takovej balanc mezi LS a GS to je neco pro me :D Jo a zjistil sem, ze jednu malou nevyhodu to nintendo prece jenom ma, je to tezky jak ho**do :) ma to snad pul kila nebo nevim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neogen Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Je to skoda no, ze tam porad nejsou schopny zprovoznit to hrani pres net primo pres to nintendo :). Tak uz mam prvni velky monstrum dole - Great Jaggi :). Docela zacinam mit oblibenou tu switch axe, takovej balanc mezi LS a GS to je neco pro me :D Jo a zjistil sem, ze jednu malou nevyhodu to nintendo prece jenom ma, je to tezky jak ho**do :) ma to snad pul kila nebo nevim. Oproti vitě se to horší drží a bolej z toho ruce, ale ten 3d obraz je u monstra super a trosku srovnává slabší grafiku oproti WII U. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Funguje v tyhle hre ten druhej dpad?? Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Duben 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 Funguje v tyhle hre ten druhej dpad??Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Cus, nejsem si jistej o cem mluvis, ale jestli myslis tu druhou analog packu co se da prikoupit tak netusim jestli funguje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neogen Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Na youtube jsme viděl pár lidí jak s tím MH hrálo tak se zkus podívat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kendykejnova Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Jj to circle pad Odesláno z mého GT-I9300 pomocí Tapatalk 2 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Duben 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2013 Tak jak vam to jde ? Ja se ted chystam na Royal Ludrotha 3hvezdicky ve vesnici :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Duben 5, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 jelikoz sem hral vsecky poredchozi portable verze (vcetne 3rdG s amat. prekladem) tak byl zacatek ve 3 ultimate docela otravne pomalej, ale po case se to rozjelo poradne, a uz to jede jako po masle :) vesnice je cerstve dohrana, je cas se vrhnout na guild questy :) Rathalos set je podle me 100% nutnost. co se zbrani tyce, brachydios LS a kladivo sou tez super (ikdyz kladivo prej casem jde prebit nejakym raw kladivem + Awakening) prozatim jsem nadsenej, sice zatim odehranejch jen 80 hodin, ale pecka jako svina :) byli byste nekdo ochotnej casem dojet i do brna na spolecnou parbu ? prespat muze 1 az 2 lidi u me na byte (nafukovaci postel/podlaha k dispozici :) ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neogen Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 Já zetím dělám 2 hvezdy v první vesnici.Kdy dostanu poskoky :D Multy bych dal, do brna to mám jen 60 KM :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Atheniel Odesláno Duben 5, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2013 No do brna to mam celkem dost z ruky, takze moc sanci nevidim. Brblo a co si myslis o tech switch axe ? libi se me jak jsou udelany a zatim me prijdou i dost efektivni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brbla Odesláno Duben 8, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 8, 2013 ohledne switchaxe moc nevim. nemam rad zbrane co omezuji v pohybu (pomala chuze ve sword modu) . ja hraju LS a Hammer nejvic. o treti zbrani uvazuju jeste. jinak uz plnim Hi-Rank questy i v guilde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Stojí tahle hra za koupy? Mám rád rpgčka a tohle vypadá jedině solidně (není to tahovka :D ) Mám 3DS teprve od včéra tak se s nim učim ale chci nějakou lepší hru (mám formule ale to je nuda :D) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maykee Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 V shopu by mělo jít stáhnout demo, tak ozkoušej nejdřív sám, jestli ti hra bude vyhovovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 Mám flashkartu a nevim jestli můžu updatovat ;) chce to po mě system update a nerad bych si tu kartu zrušil :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemmie Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 co mas za kartu ?napis to sem pokud mozna co nejpresnejc ja ti reknu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xvostokx Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 R4 SDHC 3DS DSi Dual-Core Smart Update to je na tý kartě :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nemmie Odesláno Duben 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2013 No teoreticky by to mělo jít, upgraduj si jí na nejnovější firmware, mrkni sem : http://www.r4isdhc.com/rtswhite/, ale popravdě ja mam teď taky kartu co by měla podporovat novej firmware, ale radši sem dsko neupdatoval, dokud to funguje nehodlám nic měnit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.