onefootman Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Ahoj,potřebuju trochu poradit.Chci si zahrát tenhle starší díl Hitmana ale při spuštění mi to píše : This game does not support PAL-50.Please change your display setting to PAL-60 ... nechapu , zkoušel jsem menit nastavení tv v console settings - display , ale nepomohlo... může někdo poradit? díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvejka Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Jestli mas RGH tak musis do NXE a tam to nastavit a potvrdit done :) . Ja si taky nevedel rady a pak jsem si vsim ze nedavam DONE ale jen stisknu B . A jestli to ani nepomuze zkus znova vypalit / nahrat do konzole ( muze to bejt spatne vyestrahovane) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 (upraveno) Ahoj,jo RGH mam.. NXE jsem ještě vůbec nekoumal,takže netušim kde to tam najdu.. můžeš to nějak blíž popsat? jinak díky za radu. EDIT : NXE je standartní db od MS ne? Upraveno Březen 11, 2013 uživatelem onefootman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zvejka Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Ano NXE je ofik dashboard a dostanes se tam . Stiskni xbox tlacitko pak Y pak sipku nahoru a stlac naraz RB a A dlouze . No a tam jdes do nastaveni display a tam to je staci zmenit PAL 50 na PAL 60 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Ano NXE je ofik dashboard a dostanes se tam . Stiskni xbox tlacitko pak Y pak sipku nahoru a stlac naraz RB a A dlouze . No a tam jdes do nastaveni display a tam to je staci zmenit PAL 50 na PAL 60 Ja tam ale tohle nastavení nemam... Pouze rozlišení... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 jj to je známý problém, tato volba se tam objeví jen když to zapojíš komponentním kabelem který je k xboxu, nastavíš PAL-60 a pak to vrátíš na HDMI kabel: http://myego.cz/item/xbox-360-pal-50-pal-60-hdmi-a-component-problem/category/xbox-360/group/hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Díky za rady.... Zitra se podivam po kabelu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.