copaklamo Odesláno Březen 11, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2013 Ahoj lidi, nemůžu tu najít LiNK, dříve jsme ho tu měl ale instaloval jsem znova fsd na externí hdd a už tu není a když se chci přihlásit v nastavení do jqe360.com, tak místo abych měl pod uživatel. jménem a heslem to tlačítko na přihlášení, tak mohu jen odfajfkovat Link console to jqe360 account .. a nic se neděje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Březen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 (upraveno) Nikdo neví jak ten LiNK dostat zpátky do Freestyle Dash??:cry: Update: Už se mi po stisknutí středového tlačítka na ovladači System link zobrazí,ale je šedivej a nejde na něj kliknout. Upraveno Březen 17, 2013 uživatelem copaklamo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.88 Odesláno Březen 17, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 pokud se neopletu tak system link uvidis az kdyz pustis hru,jinak v novem FSD je neco i v nastaveni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
copaklamo Odesláno Březen 17, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 17, 2013 právě,že jsem to zkoušel a pořád byl šedivý. Divný je, že jsem stáhl update na nejnovější FSD ale pořád tam mám Xlink Kai, který už tam být nemá a místo něho má být LinK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.