hamsterkocz Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Ahoj mám takový problem se svím ps3 asi 4měsíce jsem na něm nehrál a teť mi nejde obraz.Zkoušel jsem ten reset ps3 a nepomohl kdyby někdo věděl co stím ,byl bych vám vděčný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Březen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 nikdo nic ?? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kkuubbaas Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 zjisti jake mas nastavene pripojeni, jestli pres HDMI nebo SCART. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 th0ca Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 zvuk jde? Kdyz zapnes ps3 prehraje se ten "divadelni" ton ? Zkus i vyresetovat na TV ten HDMI kanal na kterym to mas pripojeny, me to obcas pomohlo, taky mi ps3 nesel obraz, ani reset nic nedelal, ale kdyz sem vyresetoval nastaveni toho hdmi na tv, tak to potom uz slo... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Březen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 No měl jsem to zapojený přes HDMI ale odešla mi televize takže mám starší na které to mám připojený přes scart .Všecko šlo ale teť jsem ot po dvou měsících zapl a nejede obraz ani zvuk. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 figycom Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 (upraveno) Vyzkoušej jiní SCART muže bít ze je špatní nějaký pin v koncovke Odesláno z mého ST25i pomocí Tapatalk 2 Upraveno Březen 14, 2013 uživatelem figycom Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Duckiller Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 Zkoušel si při zapínání držet tlačítko pro zapnutí na delší dobu? Pak by se mělo ozvat ještě jedno pípnutí, znamená to, že PS3 automaticky rozezná nejvhodnější výstup a vybere ho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lukerson Odesláno Březen 16, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 16, 2013 jak řekl figy může být chyba v pinech.... některé televize nemusí mít scart ale rovnou cinchové připojky zkus to přez ně jestli tam jsou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Březen 27, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 27, 2013 Tak sorry hoši že jsem neodpovídal tak došel jsem k tomu že jsem to něměl zapojené přes scart ,ale přes cinche včera jsem to zkusil přes scart a šel jenom zvuk.Tak jsem uvažoval jestli nemůže být špatný kontakt ? Jinak resetovat obraz jsem zkoušrl asik 5krát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Duben 1, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2013 nikdo nic ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Duckiller Odesláno Duben 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Nemohl bys třeba zajít ke kámošovi, nebo prostě zkusit PSko zapojit k jiné telce? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 hamsterkocz Odesláno Duben 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2013 Jojo zítra to vizkouším eště přes HDMIčko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
hamsterkocz
Ahoj mám takový problem se svím ps3 asi 4měsíce jsem na něm nehrál a teť mi nejde obraz.Zkoušel jsem ten reset ps3 a nepomohl kdyby někdo věděl co stím ,byl bych vám vděčný.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
11 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.