Pokemaster Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Mám Wii se softmodem a normáně hraju hry přes USBLoader, tak by mne zajímalo, jestli můžu jít na internet, bez nějakého rizika. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Červen 1, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 1, 2013 Tohle by me taky zajimalo...ale jak to tady tak pozoruju, tak wii umrelo a nikdo uz zde nic nenapise...bohuzel, velka skoda. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Pokemaster Odesláno Červen 2, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Zkousel jsem to a nejde, maji tam nejakou ochranu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Romix Odesláno Červen 2, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 2, 2013 Taky jsem to vyzkousel na Mario Kart. A jde to... me to funguje. Mozna ti pomuze, pokud si nastavis region na Anglii... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 very_hard Odesláno Červen 3, 2013 Nahlásit Share Odesláno Červen 3, 2013 Region treba nastavit ANGLICKO, pre Slovensko a Cesko tak nie je net podpora. Ponastaveni napriklad na Anglicko ide vsetko ako keby ani nebol spraveny softmod. Cize, kludne na net :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Pokemaster
Mám Wii se softmodem a normáně hraju hry přes USBLoader, tak by mne zajímalo, jestli můžu jít na internet, bez nějakého rizika.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.