KarelMak Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 12, 2013 (upraveno) Ahojec, mam prosbu asi 14 dní mi nejde vypalovat v ImgBurn. Předtím jsem úspěšně vypálil a zahrál mnoho her ( Forza Horizon, NHL 2013, atd..) Vždy po nastavení Overburn a přesně po vypálení 97% mi vyhodí následující hlášku I/O Error! ScsiStatus: 0x02 Interpration? Write(10) - Sectors: 4173824 - 4173855 Sense Area: nějaký čísla SK Interpretation: Illegal Request ASC/ASCQ Interpratation: Logical Block Address out of Range Hra se mi poté zapne ale po intru ohlásí chybu. :( U her kde nenastavuji Overburn mi fungují normálně ale těch poslední dobou moc není. Zbytečně jsem už zničil 5 DVD, proto uvítám jakoukoliv radu. Díky Upraveno Březen 12, 2013 uživatelem KarelMak Citovat
Otázka
KarelMak
Ahojec,
mam prosbu asi 14 dní mi nejde vypalovat v ImgBurn. Předtím jsem úspěšně vypálil a zahrál mnoho her ( Forza Horizon, NHL 2013, atd..)
Vždy po nastavení Overburn a přesně po vypálení 97% mi vyhodí následující hlášku
I/O Error!
ScsiStatus: 0x02
Interpration? Write(10) - Sectors: 4173824 - 4173855
Sense Area: nějaký čísla
SK Interpretation: Illegal Request
ASC/ASCQ Interpratation: Logical Block Address out of Range
Hra se mi poté zapne ale po intru ohlásí chybu. :(
U her kde nenastavuji Overburn mi fungují normálně ale těch poslední dobou moc není.
Zbytečně jsem už zničil 5 DVD, proto uvítám jakoukoliv radu.
Díky
Upraveno uživatelem KarelMak0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.