KarelMak Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 (upraveno) Ahojec, mam prosbu asi 14 dní mi nejde vypalovat v ImgBurn. Předtím jsem úspěšně vypálil a zahrál mnoho her ( Forza Horizon, NHL 2013, atd..) Vždy po nastavení Overburn a přesně po vypálení 97% mi vyhodí následující hlášku I/O Error! ScsiStatus: 0x02 Interpration? Write(10) - Sectors: 4173824 - 4173855 Sense Area: nějaký čísla SK Interpretation: Illegal Request ASC/ASCQ Interpratation: Logical Block Address out of Range Hra se mi poté zapne ale po intru ohlásí chybu. :( U her kde nenastavuji Overburn mi fungují normálně ale těch poslední dobou moc není. Zbytečně jsem už zničil 5 DVD, proto uvítám jakoukoliv radu. Díky Upraveno Březen 12, 2013 uživatelem KarelMak Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
KarelMak
Ahojec,
mam prosbu asi 14 dní mi nejde vypalovat v ImgBurn. Předtím jsem úspěšně vypálil a zahrál mnoho her ( Forza Horizon, NHL 2013, atd..)
Vždy po nastavení Overburn a přesně po vypálení 97% mi vyhodí následující hlášku
I/O Error!
ScsiStatus: 0x02
Interpration? Write(10) - Sectors: 4173824 - 4173855
Sense Area: nějaký čísla
SK Interpretation: Illegal Request
ASC/ASCQ Interpratation: Logical Block Address out of Range
Hra se mi poté zapne ale po intru ohlásí chybu. :(
U her kde nenastavuji Overburn mi fungují normálně ale těch poslední dobou moc není.
Zbytečně jsem už zničil 5 DVD, proto uvítám jakoukoliv radu.
Díky
Upraveno uživatelem KarelMakOdkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
0 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.