rustyjohn42 Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Koupil jsem novou hru , originálně zabalenou ale je na ní napsane not to be sold separately. Může se to vůbec takhle prodávat jako nová hra? :shock: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 to jsou verze z collectors edici, vsechno je v poradku. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustyjohn42 Odesláno Březen 12, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Takze se muze prodavat jen ta hra. Proc se to tam teda pise? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pr3dator Odesláno Březen 12, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2013 Ak si ju kúpil v obchode ako novú, tak to v poriadku nie je. Ak si ju kúpil použitú, je to jedno, kedže bazar je tiež oficiálne zakázaný. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Takze se muze prodavat jen ta hra. Proc se to tam teda pise? a o jakou hru se vubec jedna? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rustyjohn42 Odesláno Březen 13, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 a o jakou hru se vubec jedna? assassins creed revelations Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
headhot Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 assassins creed revelations jj tak ta je z collectorky,tak jestli byla nova,tak museli byt kody na bonusy. Takze budte rad,ze ji mate. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nanaki Odesláno Březen 14, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 No, to může být občas problém. Když jsem si před nedávnem kupoval Mass Effetc Troligy, hledal jsem kód pro dvojku jako ♥♥♥♥♥♥ asi patnáct minut. Nakonec jsem ho našěel v krabičce třetího dílu. Pokud by náhodou někdo prodal tyhle díly zvlášť, mohl bych mít smůlu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.