franzkafka Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 (upraveno) Nahrál jsem do XBOXu Call of Duty MW 2 a 3 do správné složky. Jednu hru jsem na zkoušku spustil. Vše O.K. Následně jsem se chtěl vrátit do Free Style a zůstala černá obrazovka. Konzoli jsem vypnul. Když teď konzoli zapnu nemůžu se dostat do menu konzole. Po zapnutí XBOXu se objeví logo XBOX na bílé obrazovce, proběhne animace a konec. Nic se neděje. Vidím jen bílou obrazovku a to logo. Free Style nenaběhne. Co s tím ? Upraveno Březen 13, 2013 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Březen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 Reinstal FS3 - následně nabídlo update Dash. Vyřešeno. Zamknout. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
franzkafka Odesláno Březen 14, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Březen 14, 2013 (upraveno) Jinak kdyby se to někomu stalo tak zde je návod : 1.Stáhnout http://www.homebrew-connection.org/files/xbox/dashboards/F3/dl_F3Installer-LIVE.rar 2.Rozbalit a sožku F30000F3 překopírovat na XBOX360 do /Content/0000000000000000/ 3.Postupovat podle níže uvedeného video-návodu /akorát zatrhněte i položky Remove Existing install a Install and Configure DashLaunch/. Po instalaci Vám to dokonce nabídne update DashLaunch pokuď je k dispozici novější verze než máte. Video-návod : ! Upraveno Březen 14, 2013 uživatelem franzkafka Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.