franzkafka Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Odesláno Březen 13, 2013 (upraveno) Nahrál jsem do XBOXu Call of Duty MW 2 a 3 do správné složky. Jednu hru jsem na zkoušku spustil. Vše O.K. Následně jsem se chtěl vrátit do Free Style a zůstala černá obrazovka. Konzoli jsem vypnul. Když teď konzoli zapnu nemůžu se dostat do menu konzole. Po zapnutí XBOXu se objeví logo XBOX na bílé obrazovce, proběhne animace a konec. Nic se neděje. Vidím jen bílou obrazovku a to logo. Free Style nenaběhne. Co s tím ? Upraveno Březen 13, 2013 uživatelem franzkafka Citovat
franzkafka Odesláno Březen 14, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 14, 2013 Reinstal FS3 - následně nabídlo update Dash. Vyřešeno. Zamknout. Citovat
franzkafka Odesláno Březen 14, 2013 Autor Nahlásit Odesláno Březen 14, 2013 (upraveno) Jinak kdyby se to někomu stalo tak zde je návod : 1.Stáhnout http://www.homebrew-connection.org/files/xbox/dashboards/F3/dl_F3Installer-LIVE.rar 2.Rozbalit a sožku F30000F3 překopírovat na XBOX360 do /Content/0000000000000000/ 3.Postupovat podle níže uvedeného video-návodu /akorát zatrhněte i položky Remove Existing install a Install and Configure DashLaunch/. Po instalaci Vám to dokonce nabídne update DashLaunch pokuď je k dispozici novější verze než máte. Video-návod : ! Upraveno Březen 14, 2013 uživatelem franzkafka Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.