Bobek88 Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 Zdravím.. Mám takový kosmetický problém. Mám RGH s FSD 3.0. Externí HDD jsem si naformátoval na FAT 32, překonvertoval jsem si nějaký ty hry přes Iso2God a vložil je tam (Do sl. games). V Xboxu jsem si načetl HDD, nastavil jsem si cestu v manage game paths, ale hry se mi nezobrazí v game library. Spustit se dají pouze v freestyle file manageru. Nastavoval jsem vše podle Kdyby jste měl někdo nějaký rady a tipy, budu vděčný, díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.88 Odesláno Březen 15, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 15, 2013 Deje se mi uplne to same po aktualizaci DB16203,game patch je nastaveny jako driv a nebezi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cassper Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 A máte správnou hloubku scanování ? Není moc nízká ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jim Beam Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Pkud se nepletu tak hry prevedene v Is2God se kopiruji do slozky content/00000000000/cisla a ne do slozky games Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sovik Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 Pkud se nepletu tak hry prevedene v Is2God se kopiruji do slozky content/00000000000/cisla a ne do slozky games já si je třeba dávám do složky Games a v pořádku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mik Oyan Odesláno Březen 18, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 18, 2013 (upraveno) Záleží na cestách který máte nastavený. edit: odstraněný vulgarismy Upraveno Březen 18, 2013 uživatelem romik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
snake33 Odesláno Říjen 30, 2013 Nahlásit Share Odesláno Říjen 30, 2013 Ahoj, dnes se potýkám se stejným problémem. Akorát s tím, že ze všech her cca. 25 se zobrazí jen 2. Ale dole v liště při spuštění je vidět, že hry skenuje. Ale do knihovny je nepřidá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
P4HT Odesláno Prosinec 7, 2013 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 7, 2013 Zdar, u bratra mi to zrovna včera dělalo také.Menil jsem dock na hdd za new. Hry scan najde ale nenačetli se.Jako bonus to nenašlo ani profil .....chovalo se to divně.Hdd FSD3 viděl ale při tvorbě profilu topsalo že není připojen disk.Přitom na starém dockHDD to jelo normálně.Zkoušel jsem všchny usb a nic.Takjsem udělal na pc zálohu her,profilu (který se mi v horizon normálně ukázal)...vlastně všeho co jsem chtěl,disk v xboxu znovu naformátoval,zálohu přehrál a pak už to profil našlo..ale hry pořád nic. Pomohlo mi až, přepsat složku s hrama.Měl jsem složku XBOX360 GAMES a tak jsem to nechal jen na GAMES,nastavil cestu a vše jede jak má. Třeba to pomůže. Ahoj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.