nu.frix Odesláno Březen 13, 2013 Nahlásit Share Odesláno Březen 13, 2013 (upraveno) Informace Vývojářské studio: Evolution Studios Ltd. Datum vydání: launch titul pro Playstation 4 Oficiální stránky http://www.evos.net/games/ (2. položka) Příběh Jedná se o automobilový simulátor z pohledu první osoby (FPS), který je zaměřený na interakci mezi uživateli, vytváření vlastních jezdeckých klubů a soupeření. Tvůrci slibují, že všechny modely aut budou vytvořeny do naprostých detailů a budou odpovídat realitě. Trailer Gameplay záběry z Playstation Meeting 2013 Technické informace Auta jsou vymodelována do naprostých detailů (např. karbonové části kapoty se opravdu skládají z více vrstev) Velký důraz je kladený na realističnost interiérů, kde vše je vymodelováno podle reálných aut Auta je možné si prohlédnout, chodit okolo nich a otevírat všechny možné otvory, od kufru po kapotu Jízdní model bude kompromisem mezi simulací a arkádou, poškození nebu mít vliv na jizdní model Hra bude respektovat 24 hodinový cyklus Multiplayer je hlavní složkou, ale bude přítomen i singleplayer Pomocí aplikací na iOS a Androidu, Playstation 4 bude možné vytvářet výzvy a určovat podmínky (např. zajeď v Alpách trať pod 00:10:30 s BMW M3 při sněžné bouři v noci) pro ostatní hráče Bude přítomen globální systém hodnocení (tabulky) Začínat se bude s běžnými vozy a k těm nejlepším se musí hráč probojovat získáváním zkušeností z výzev a závodů Bude možné organizovat i několik dní dlouhé závody Hra bude obsahovat pouze pohled z kabiny řidiče Články Interview s Matt Southern Upraveno Květen 9, 2013 uživatelem nu.frix Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JirkasP Odesláno Leden 8, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 8, 2014 To jsem zvědavej kdy to daj na to plusko jak slibovali Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 uz by mohlo byt ke stazeni demo ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kuldik Odesláno Leden 15, 2014 Nahlásit Share Odesláno Leden 15, 2014 (upraveno) Mno nejprve jsem se těšil - nechcu soudit ale zatím to vypadá na arkádu :-( a když čtu ,že poškození nebude mít vliv na jízdní model tak na co ho tam vůbec cpou. škoda. Doufám že nějaký pořádný simulátor výjde brzo. Samo odzkouším, třeba a doufám se mýlím ale ... Edit : v Japonsku odložen z 22.2 zatím na neurčito .. viz http://www.eurogamer.cz/articles/2014-01-16-driveclub-opt-odloen Upraveno Leden 16, 2014 uživatelem Kuldik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 ja se porad tesim..verim, ze to dobre dopadne.. nevi tedy nekdo, jak se to ma s tim datem vydání? na xzone je pořád 28.2., ale vim, ze se podle toho da jen těžko ridit.. v Japonsku odloženo, ale treba v Evropě to vyjde dle plánu... nema nekdo bližší info? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 Ja tomu moc neverim...ostatni shopy maj datum vydani zari,rijen... Videl bych to obdobne...zadny videa,trailery a uz vubec ne gameplaye... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 skoda..poradny auta mi na ps4 chybi.. vim, ze je terve chvili po zahajeni prodeje konzole, ale stejne..:-D..uz bych nejaky bral.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 No to mi povidej...na xku maj Forzu a mi akorat stupidní nfs :'( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Únor 10, 2014 Nahlásit Share Odesláno Únor 10, 2014 ja jsem presel z x360 na ps4..forza mi bude chybet..:(.. proto tak verim v ten driveclub, to proste musi byt dobry!!!:)) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Březen 11, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2014 Spatna zprava : http://www.eurogamer.cz/articles/2014-03-10-driveclub-se-vraci-ke-kreslici-tabuli Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Březen 12, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 12, 2014 tak to je hodne velka skoda :cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Březen 31, 2014 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2014 Tak jsem se na to těšil, no a včera jsem si všiml té poznámky - pohled pouze z kabiny. No nic, v moji PS4 se DC točit nebude. Tak teď budu čekat na project C.A.R.S. Ten bude mít snad pohled z poza auta. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 podle me to nakonec stejne dopadne tak, ze pridaji i jine pohledy.. navic tomu moc nerozumim, protoze temer na vsech gameplay videich jsou i pohledy za autem a ne jenom z kabiny.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Hele a kde jste to cetli? Starsi videa nelze brat moc v potaz,sami tvurci rekli ze se vratili k rys.prknu a zacinaj znova... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 Tak jestli dají pohled zezadu, tak bez debat kupuji. Info ale žádné není. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 1, 2014 A proc vam taky vadi pohled zevnitr? Vzdyt je to jako v realu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Tak jsem nějak celý život zvyklí hrát z poza auta. Při jízdě rád vidím auto a mám pocit, že si s ním vývojáři pohráli. U pohledu z kokpitu mi spíš přijde, jako by auto neexistovalo, pouze interier. Např. u GT6 jsou všechny pohledy a člověk si může vybrat. Bohužel GT6 není na PS4 a tak vyhlížím nějakou závodní hru a krom DriveClub nás nic moc nečeká. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 No ja nejradsi zase pohled z kokpitu... Rad ridim i v realu takze zavodni hry hraju z kokpitu a nebo z kapoty...Jinak situace se zavodnima hrama na Ps nevypada moc ruzove... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Manoust Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 presne tak, pohled z kokpitu je nejlepsi :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aprila_cz Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Já nejradši hraju při pohledu z kapoty, že před sebou vidim jenom silnici :) když je to z kokpitu tak nemam moc přehled :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 Odpovi mi nekdo,kde jste to cetli ze by mel byt pohled pouze z kokpitu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vlkovec Odesláno Duben 2, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 2, 2014 První příspěvek, poslední řádek. Zeptej se Nufrixy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
subtitles017 Odesláno Duben 7, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 7, 2014 Rumor: PlayStation 4 Exclusive Driveclub To Release On June 12th http://www.explosion.com/55830/rumor-playstation-4-exclusive-driveclub-release-june-12th/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kasaco10 Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 dalsi info, snad uz finale Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Duben 30, 2014 Nahlásit Share Odesláno Duben 30, 2014 Takze ve finale bude ( teda jestli vubec nekdy bude) pouze ve 30 fps.. Co na to rict...U me maji smulu,nejdriv sami odklady a ve finale na next genu jen 30 fps? Zlata Forza... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.