mikas_cze Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 "DriveClub is available from today in America and the global servers are live for online play! We are aware however that many players are receiving an error message indicating 'there is a fault with your internet connection' and we are investigating what appears to be a wider server issue behind this problem. It's not affecting everybody and the game will keep trying to connect to the server automatically, so you don't need to do anything with the game (like re-install or restart over and over) to establish connectivity. Please let us know your experience with the game so far if you're already playing - and please tag friends if they're having the same problem so that they know we are working on it. We will update you as soon as we know more about this." Citovat
yanek71 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Jen 3 hodiny spánku ale s hrou sem spokojenej:cheesygrin: až na ta servery, doufám že to co nejdřív vyřeší. Citovat
Benny55 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Pokud máte ještě někdo místo v clubu nebo budete zakládat další tak PSN: Bennyy_CZ Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Jde někomu kdo má PS+ stáhnout ta osekaná verze ? Já to tam nikde nemůžu najít. Citovat
subtitles017 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 bude tam podle me az odpoledne.. většinou tam ps plus gamesy bývají az dyl.. Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Asi ano. Na US store mají již novou nabídku her už od včera, tak snad odpoledne. Jsem zvědav jak se mi to bude hrát. Citovat
kasaco10 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Taky jsem na to zvedav... Jen nektere veci me vadej co jsem videl ve videu vyjezd z trati a pozastaveni.... Jinak porad premyslim, jestli to koupit nebo pockat na Procet cars.Po precteni recenze.... Citovat
Croft Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Project cars bude velice odlišná hra, na kterou se moc těším. Záleží co od aut chceš. Já taky nicméně čekám na driveclub + edici a pak se rozhodnu zda budu chtít i arkadovější auta ve své sbírce. Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Já se tedy rozhodnu až jak mně bude bavit ta PS+ verze zdarma. Na posouzení by to jistě mělo stačit. Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Tak DRIVECLUB servery mají nějaké problémy a PS+ free verze a applikace MyDRIVEclub budou dostupné až budou problémy vyřešeny. Na facebooku je officiální stránka DRIVECLUB a tam je od nich to vyjádření uvedeno. Citovat
valis1 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Asi ano. Na US store mají již novou nabídku her už od včera, tak snad odpoledne. Jsem zvědav jak se mi to bude hrát. mají aktualizovanou ale bez hry ps+ edice driveclubu Citovat
peto.vac Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Ako si vymazem savy,alebo co,aby sa mi uplne prvy zavod spustil znova...??? Citovat
spleskin Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 No...první dojmy jsou teda vselijaky:-\ chybí mi tu větší úpravy aut, a nastaveni. Grafika jde a jízdní model taky. Citovat
Moderators romeno Odesláno Říjen 8, 2014 Moderators Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Zitra ji odzkousim taky , uz se tesim , konecne poradne nextgen zavody :-) Citovat
kasaco10 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Taky bych si rad zkusil PS+ verzi, ale porad neni.... Ale asi to dopadne, ze si to pujdu vyzvednout :cheesygrin: Auta mam rad.Sand to nedopadne jako NFS,ktere jsem koupil jen kvuli tomu aby nechybelo v serii :D Citovat
spleskin Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Je to fakt ve stylu nic neres a jezdi Citovat
richie Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Odpoledne si jdu pro Spec. Ed, tak sem na to zvědavej. :-) Každopádně mě hlavně zajímají hratelnost, jízdní vlastnosti, grafika a klubový soc. služby.. :-) No uvidíme Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Oni servery běží, ale je tam prý problém s limity. Když se tam jednou připojííš, tak už to pak jede v pohodě. Citovat
Marr Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Pokud uz servery funguji, tak hned co prijdu z prednasky zakladam klub. Citovat
kasaco10 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Tak to je jasne, ze to je ze zacatku pretizene..... Citovat
jesterhead Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Na PS+ už to jde také stáhnout, ta PS+ Edition? Díky J Citovat
subtitles017 Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 ps plus verze je odložena http://www.eurogamer.net/articles/2014-10-08-sony-temporarily-holding-back-driveclubs-free-playstation-plus-edition dobrý ♥♥♥♥♥i.. servery jim nestíhají.. ještě ze jsem to včera koupil.. :) Citovat
mikas_cze Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Kod si počká, ten se dočká. Hra nikam neuteče, přeci. Citovat
onefootman Odesláno Říjen 8, 2014 Nahlásit Odesláno Říjen 8, 2014 Takze to dnes nebude? .... No to je dobry teda...fail :D Citovat
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.